Kulinarska radionica

TURSKA – Kulinarska radionica – 23.4.2025.

Još jedna radionica internacionalne kuhinje u našem programu s Irmak, ne želite ovo propustiti!

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Pregled

Informacije o radionici

Putujemo u Tursku s Irmak, Turkinjom koja živi u Hrvatskoj već 19 godina. Osnivačica je i bivša vlasnica meksičkog street food restorana Pani i njegovog sister brenda Fat Mac Cheese Factory te strastvena kuharica prvenstveno turske kuhinje.

Zajednički pripremamo jela:

Predjelo – Sigara Böreği (Hrskavi sirni rolice)
Predjelo – Yayla Çorbası (Tradicionalna juha od jogurta i menta)
Glavno Jelo – Karnıyarık (Patlidžan s junetinom)
Prilog – Bulgur Pilavı (Tradicionalni bulgur pilav)
Prilog – Havuç Tarator (Meze sa mrkvom)
Desert – Şekerpare (Slatki sirupasti kolačići)

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Datum:

23/04/2025

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

70 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 119 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.