Kulinarska radionica

BAO & GYOZA 30.10.2025.

Savladat ćete tehniku izrade tijesta za gyoze i bao bunse zajedno s njihovim punjenjima.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Bao & Gyoza - Kulinarska edukacija & večera

Pregled

Informacije o radionici

Radimo 2 vrste tijesta i dvije vrste mesnog punjenja, krećemo od nule i sve radimo ručno. Detaljno ćemo proći izradu 2 različita tijesta, jedno dizano za bao i jedno vučeno za gyoze. Radimo punjenja za dumplingse, međutim naglasak je na izradi i osjećaju za tijesto te razumijevanju tehnika izrade.

Voditelj radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00-20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

100 EUR/ Chef radionice*

Popust za dolazak u paru je 15%: 170 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.