Kulinarska radionica

LIBANON II 27.11.2025.

Omiljena radionica libanonske kuhinje, dobila je nastavak! Naša voditeljica Amal s korijenima iz Libanona podučit će vas čarima tradicionalnih recepata ove gastronomski bogate zemlje.

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata. 

Centar za kulturu prehrane Libanon Napredna radionica

Pregled

Informacije o radionici

Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.

Putujemo u Libanon kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

*Za pohađanje, nije potrebno da ste prošli radionicu Libanon I.

Zajednički pripremamo jela:

– BABA GHANOUJ
– KEBBEH
– PILETINA S LIMUNOM I ČEŠNJAKOM I PEČENI KRUMPIR
– MANKOUSHI ZAATAR
– TABBULI SALATA
– HALAWET EL JIBEN (desert)

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

Vaše mjesto se osigurava mailom “Potvrda rezervacije” koji ćemo Vam poslati nakon primljene uplate. Mjesta popunjavamo po redosljedu pristiglih uplata.

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

85 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 145 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.