Kulinarska radionica

Gyoza & Bao – 10.01.2024.

Naučit ćemo raditi gyoze i bao zajedno s njihovim punjenjima.
Bao & Gyoza - Kulinarska edukacija & večera

Pregled

Informacije o radionici

Radimo 2 vrste tijesta i dvije vrste mesnog punjenja, krećemo od nule i sve radimo ručno. Na ovoj radionici detaljno ćemo proći izradu 2 različita tijesta, jedno dizano za bao i jedno vučeno za gyoze. Radimo punjenja za dumplingse, međutim naglasak je na izradi i osjećaju za tijesto te razumijevanju tehnika izrade.

Voditeljica radionice:

Prijavite se sada

Datum:

10/01/2024

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

65 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 110 EUR

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.