Kulinarska radionica

Cjelodnevna škola slastičarstva – 16.03.2024.

Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Centar za kulturu prehrane Cjelodnevna škola slastičarstva

Pregled

Informacije o radionici

TEME:

– Osnovni biskviti
– Osnovne kreme
– Osnovna prhka tijesta
– Osnovna dizana tijesta
– Zdravije slastice
– Vučena tijesta

RECEPTI:

– Sacher biskvit
– Joconde biskvit
– Čokoladni ganache
– Slastičarska krema
– Voće (dekoracija, posluživanje)
– Dizana (orehnjača/makovnjača)
– Osnovne kreme
– Osnovna prhka tijesta
– Osnovna dizana tijesta
– Zdravije slastice
– Vučena tijesta
– Joconde biskvit
– Vučena (štrudla: jabuke)
– Zdravi čokoladni mousse
– Prhko tijesto za pitu i keksiće
– Keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
– Galetta od šljiva

Voditelj radionice:

Prijavite se sada

Datum:

16/03/2024

Vrijeme:

14:00 - 20:00

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

185 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 315 EUR

Ova radionica je popunjena. Prijavi se na naš Newsletter kako bi na vrijeme dobio raspored radionica.

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.