Kulinarska radionica

Domaća tjestenina – 16.02.2024.

Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.
Domaća tjestenina

Pregled

Informacije o radionici

Pridružite nam se u otkrivanju umijeća pripreme domaće tjestenine! Naša radionica “Domaća Tjestenina” pruža jedinstvenu priliku da se upustite u drevnu vještinu izrade tjestenine iz temelja. Pod vodstvom iskusnog majstora, naučit ćete sve od osnovnih tehnika do sofisticiranih metoda oblikovanja i začinjavanja.

Što ćete naučiti:

– Izrada domaće tjestenine i osnove tijesta za tjesteninu
– Različite vrste i oblici tjestenine: fettucine, farffale, ravioli, lazanje..
– Jednostavni i brzi umaci: šalša, aglio e olio, smeđi maslac s kaduljom
– Izrada predjela i glavnog: tjestenina s aglio e olio umakom, lazanje

Voditeljica radionice:

Prijavite se sada

Datum:

16/02/2024

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

65 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 110 EUR

Ova radionica je popunjena. Prijavi se na naš Newsletter kako bi na vrijeme dobio raspored radionica.

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.