Kulinarska radionica

Gurmanska vege kuhinja – 02.02.2024.

Na radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti meso, mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju.
Centar za kulturu prehrane Gurmanska vege kuhinja

Pregled

Informacije o radionici

Prolazimo pripremu racepata koje inače ne možemo zamisliti bez mliječnih proizvoda i jaja. Učimo sve što trebamo znati kada ove grupe namirnica izostavljamo iz prehrane – kako ih nadomjestiti nutritivno, kako ih nadomjestiti u jelima i receptima, koji su alternativni proizvodi… Učimo praviti vlastito mlijeko od žitarica i orašastih plodova koje će zasigurno biti ukusnije, kvalitetnije, prirodnije i jeftinije od onog kupovnog. Učimo kako napraviti tijesto za palačinke bez jaja te kako istu logiku zamjene jaja primijeniti za druge recepte s jajima. Učimo pohati različito povrće bez jaja i konačno, radimo zdrave i fine popečke! Dok kuhamo i družimo se, pitate što god vas zanima. 🙂

Što ćete naučiti:

– Kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla
– Kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla
– Učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje

Što pripremamo:

– Mlijeko od badema
– Čokoladno konopljino mlijeko
– Krepka juha od crvene leće s kokosovim mlijekom
– Pulled gljive sa home made tortiljama
– Rice bowl sa glaziranim teriyaki tofuom
– Burgeri od crnog graha uz Coleslaw

Voditeljica radionice:

Prijavite se sada

Datum:

02/02/2024

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

65 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 110 EUR

Ova radionica je popunjena. Prijavi se na naš Newsletter kako bi na vrijeme dobio raspored radionica.

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.