Kulinarska radionica

ITALIJA 20.11.2025.

Putujemo Italijom i njenim gastronomskim postignućima. Učimo što je bitno za orginalnu pastu carbonaru, koje su tajne za dobar kremasti rižoto, kao i što napraviti s ostacima rižota (arancini). Na kraju se zasladiti neizostavnim talijanskim desetnim klasikom-tiramisuom. Sve to uz dobru čašu talijanskog vina.

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Centar za kulturu prehrane ITALIJA

Pregled

Informacije o radionici

Učimo zanimljivosti gastronomije ove zemlje bogate i raznolike gastronomske ponude i radimo 5 recepata u kojima ćete svladati tehnike pripreme nekih od najpoznatijih jela.

Zajednički pripremamo i večeramo:

– Arancini
– Carbonara
– Risotto alla milanese
– Tiramisu

Voditeljica radionice:

Zanima me radionica*

*Vaše mjesto se osigurava slanjem potvrde o uplati na [email protected].

Vrijeme:

18:00 - 20:30

Lokacija:

Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:

85 EUR

Popust za dolazak u paru je 15%: 145 EUR

Uplatu je potrebno izvršiti na:

IBAN: HR1023600001501932088
– Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.,
– Nazorova 18, 10000 Zagreb
– Opis: NAZIV I DATUM RADIONICE
– Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.